2020. május 6., szerda

8.b információk, 05.07.

Tanulók!

Ma 2020.05.06. 23.36h van. Most írok Nektek levelet! Tudjátok, itt vagytok a fejemben, de sajnos nem igazán tudok pozitívumokról beszámolni!

Eltelt több mint 1,5 hónap a digitális oktatásban! Ideje lenne tanulni és a feladatokat megcsinálni! Nem jókedvemből dolgozok értetek! Még nincs nyári szünet! A fél osztály megint nem küldi a kiadott feladatok megoldását, másfél hónap után sem! Pedig egyetlen mobiltelefon (internettel) elegendő hozzá! Külön könyörögjek Nektek???! Vagy levélben is tájékoztassam a szüleiteket?!

Örülnék, ha a fejetekhez kapnátok és a maradék időben a tanulással is foglalkoznátok! Nem teljesíthetetlen feladatokat kaptok. Minimális, amiket kiadok!

Osztályfőnökiből annyi volt az órai feladat ma, hogy ossz meg egy hivatkozást a Classroom-on! 16 főből 5 ember meg is csinálta (Rájuk ez a szöveg nem vonatkozik!)! 1 perc alatt megoldható! De a lustáknak ez is sok! 11 fő trehány, lusta volt és ismét semmit sem csinált!...

Testnevelésből ma mindössze csatlakozni kellett a Classroomhoz és egy mondatot írni, milyen tornagyakorlatot végeztél el! Ezt a 16 fős csodálatos társaságból 7 ember tette meg! (Nekik köszönöm!)

Informatikából is hiába készítettem Nektek sok-sok ideig tesztet, ahol csak kattintani kell (semmiféle eszköz nem kell a mobiltelefonon kívül), mégsem csinál semmit a többség (Van néhány kivétel, rájuk ez nem vonatkozik!)!

Fantasztikusak vagytok! Ehhez adjam a nevemet????! Gratulálok gyerekek!!! Ennyit a becsületről, a tanulásról, a tisztességről!...

Remélem ha találkozunk, a szemembe tudtok nézni!
És a tükörbe!... :-(
Azokra gondolok, akik nem végzik el a feladatokat! Mert az osztály fele sajnos nem dolgozik!!

Én NEM erre a lustaságra, trehányságra tanítottalak Titeket éveken keresztül!

Kérlek Titeket, sürgősen változtassatok ezen a hozzáálláson!
VÁROM!

Üdvözlettel: Gajdán Zsolt
Osztályfőnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése