2020. március 20., péntek

Osztályfőnöki 8.b

Kedves Tanulók!

Üdvözöllek benneteket, remélem mindannyian jól vagytok és vigyáztok magatokra! Tudom, most sokkal nehezebb így Nektek is és bizony Nekünk tanároknak is! 

Kérlek Titeket a feladataitokat végezzétek el rendesen!

A továbbiakban ezen a weboldalon lesznek a tanórák anyagai, házi feladatok esetleg óravázlatok stb. minden tantárgyból. Ezen az oldalon fogunk feltölteni Nektek mindent! Itt fogom Nektek kiadni én is a feladatokat! Itt fogom Veletek megosztani a szükséges információkat! Folyamatosan fogom nézni, hogy a megadott feladatokat elvégeztétek -e! 

Ha valakinek gondja van írjon e-mailt az informatika9000@citromail.hu e-mail címre, a tárgyban megadva a nevét és az osztályát valamint a tantárgyat. A levelekre próbálok mielőbb reagálni!

Első feladatként kérlek, mindenképpen írj egy mailt a fenti mailcímre, melyben annyit írj, hogy láttad ezt az oldalt és tudomásul vetted!

Amennyiben lehetséges, jelezd (pl.: Facebook, Skype, Instagram stb. segítségével) a többi osztálytársadnak is, hogy ezen az oldalon van minden tanulási anyaga, információk stb. a 8.b osztály számára! Köszönöm!

Legyetek ügyesek és próbáljatok önállóan is minél többet tanulni, hiszen hamarosan továbbtanultok!

Kérek mindenkit, hogy próbálja meg mindenki kihozni magából a maximumot ebben a helyzetben is, s minden tantárgy esetén készüljön, oldja meg a leckéket és küldje el tanárának határidőre!

Köszönöm!

Szeretlek Titeket!


Üdvözlettel: 
Gajdán Zsolt 
osztályfőnök
.........................................................................................................................................................

Osztályfőnöki tantárgy Házi Feladata:
Kedves Tanuló!
Fogalmazd meg milyen céljaid vannak és azt hogyan érnéd el!
A céljaidat írd le az Osztályfőnöki füzetedbe! Munkád terjedelme minimum 1 oldalnyi legyen. A kész munkát fotózd le telefonoddal és a képet küldd el az informatika9000@citromail.hu-ra. A tárgynál ad meg a nevedet, osztályodat és a tantárgy nevét.
A munkád beérkezésének határideje: 2020.03.25. 8:00h
Várom!

Üdvözlettel: 
Gajdán Zsolt
Osztályfőnök
.........................................................................................................................................................

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése