2020. április 30., csütörtök

8.b testnevelés, 04.30.

Kedves Tanulók!

A héten összesen 4 testnevelés óránk volt (ez a nagyedik). Minden nap kaptál egy feladatot, melyről készítened kellett vagy egy fényképet vagy pedig egy max. 1 perces videófelvételt, amin tornázol s ami bizonyítja, hogy elvégezted az órai feladatokat..

Összesen tehát hétfőtől csütörtökig 4 feladat volt, melyről 1-1 kép vagy 1-1 videó szükséges. (csütörtök este 8 óráig tehát összesen 4 képet vagy 4 videót kell hogy kapjak Tőled!) A képeket, videókat az informatika9000@citromail.hu mailcímre.kérem. (A 4 alkalomról aki nem küld el csütörtök estig legalább kettőt, azt sajnos 1-es osztályzattal jutalmazom, mivel az azt jelenti, hogy a héten testnevelésből nem csinálta meg a tanórai feladatokat!)

Ma van a határidő! Ma még eltudod küldeni a feladatokról a képeket/videókat!!!! Osztályozni fogoma!!!

Negyedik feladat.
Az alábbi hivatkozáson található weboldal már ismerős számotokra. Több edzésprogram közül is lehet választani.

Edzésprogram indítása


A mai feladat az lesz, hogy válasszatok ki egy újabb edzésprogramot a fent megadott weboldalról és próbáljátok meg végigcsinálni!

A feladat elvégzéséről a képet (vagy a max. 1 perces videót) küld el az informatika9000@citromail.hu mailcímre  még ma! A tárgynál legyen ott a neved osztályod valamint az, hogy 4. alkalom. Mindenkinek visszajelzek, akitől megkaptam az e-mailt!

Jó sportolást kívánok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése