2020. április 27., hétfő

8.b testnevelés, 04.27.

Kedves Tanulók!

Elkezdődött az a hét, melyen nem lesz nehéz 5-ös osztályzatot kapni testnevelésből! Lehet javítani! :-)

A héten összesen 4 testnevelés óránk lesz. A heti tevékenységedet pénteken osztályozni fogom (május 1. - A munka ünnepe)!
Minden nap kapni fogsz egy feladatot, melyről készítened kell vagy egy fényképet vagy pedig egy max. 1 perces videófelvételt, amin tornázol s ami bizonyítja, hogy elvégezted az órai feladatot..

Összesen tehát hétfőtől csütörtökig 4 feladat vár Rád, melyről 1-1 kép vagy 1-1 videó szükséges. (csütörtökre tehát összesen 4 képet vagy 4 videót kell hogy kapjak Tőled!) A képeket, videókat minden alkalom után, lehetőleg még aznap küld el nekem az informatika9000@citromail.hu mailcímre. (A 4 alkalomról aki nem küld el csütörtök estig legalább kettőt, azt sajnos 1-es osztályzattal jutalmazom, mivel az azt jelenti, hogy a héten testnevelésből nem csinálta meg a tanórai feladatokat!)

Első feladat.
Az alábbi hivatkozáson található weboldal már ismerős számotokra. Több edzésprogram közül is lehet választani.

Edzésprogram indítása


A mai feladat az lesz, hogy válasszatok ki egy újabb edzésprogramot a fent megadott weboldalról és próbáljátok meg végigcsinálni!

A feladat elvégzéséről a képet (vagy a max. 1 perces videót) küld el az informatika9000@citromail.hu mailcímre ÉS a tárgynál legyen ott a neved osztályod valamint az, hogy 1. alkalom.

Jó sportolást kívánok! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése